Székhely: 1044 Budapest, Váci út 66-72.

Szerviz bejelentkezés és Ford Video Check


 

Kérjük az időpontokat hétfőtől - péntekig (szervizünk nyitva tartásának megfelelően) jelölje meg, köszönjük!


 


 

2018. december 31-ig bevezető áron, 7.990 Ft helyett most bruttó 4.990 Ft-ért megrendelheti új szolgáltatás-csomagunkat (Ford Video Check + hozom-viszem szolgáltatás, Budapest közigazgatási határán belül és bankkártyás fizetés).

Ford Video Check + hozom-viszem bankkártyás fizetéssel Budapest agglomeráció (közigazgatási határtól 15 km-ig) oda-vissza: 8.990 Ft

Hozom-viszem bankkártyás fizetéssel Budapest agglomeráció (közigazgatási határtól 15 km-ig) oda-vissza: 11.990 Ft

Az Auto-Fort Kft. felhasználhatja az itt megadott adatokat arra, hogy értesítse Önt postai úton, telefonon, sms-ben vagy email-ben új termékeiről vagy szolgáltatásairól, illetve hogy javítsa az Önnek nyújtott szolgáltatások minőségét. Adatai csak Auto-Fort Kft. márkakereskedései és a szerződésben álló gépjármű importőrök számára elérhetők. További információkért kérjük, tekintse át Adatvédelmi tájékoztatónkat. Beleegyezik abba, hogy Auto-Fort Kft. felhasználja az itt megadott személyes adatait későbbi kapcsolatfelvétel céljából?

Új szolgáltatás-csomagunkról bővebben

A Ford Video Check szolgáltatás lényege, hogy az átvizsgálás során szakembereink videófelvételekkel pontosan dokumentálják a feltárt hibákat, és részletesen ismertetik Önnel a szükséges javítások alkatrész- és munkaigényét. A rendszer garantálja Önnek, hogy kizárólag azokat a javításokat végezzük el, amelyeket Ön előzetesen jóváhagyott.

A Ford Video Check-kel nincsenek váratlan meglepetések és kiszámíthatatlan költségek.

Új szolgáltatás-csomagunknak köszönhetően pedig mindezt kényelmesen, az otthonából, vagy munkahelyéről is intézheti, mert munkatársaink a megadott címen felveszik gépjárművét, majd a szervizben elkészül a részletes árajánlat, amelyet a Video Check-kel együtt Ön elektronikus úton megkap. A javítások elvégzése az Ön jóváhagyását követően kezdődik, majd a munkálatok befejeztével munkatársaink visszaviszik Önnek járművét, amelynek javítási díját a helyszínen, bankkártyával tudja kiegyenlíteni.

Tud ennél kényelmesebbet?

Rövid reklámfilmünk

Elérhetőségeink

Autó-Fort Kereskedelmi és Autójavító Kft.,
Székhely: 1044 Budapest, Váci út 66-72.

  • dummy+36 1 452 9700

  • dummy+36 1 452 9790

  • dummy autofort[kukac]autofort.hu

Facebook